CHO-leden in het nieuws

1.Hunebouw 2.Vepa 3.Roelof van Echten 4.Catering van 't Hooge 5.Kraats Kaas Lees meer

CHO-leden in het nieuws

1.Hunebouw 2.Vepa 3.Roelof van Echten 4.Catering van 't Hooge 5.Kraats Kaas

Hunebouw
Hunebouw is gekozen tot beste bouwer in nederland in 2017. iets om trots op te zijn! Binnen Hunebouw is er passie, plezier en teamgeest
Vepa

Vepa opent showroom in Frankfurt. Vepa breidt haar activiteiten uit in Duitsland. In Frankfurt is daarom een showroom geopend op de 18e verdieping van de Westhafen Tower in Frankfurt.
Techniek op het roelof van Echtencollege
Het Roelof van Echtencollege biedt groep 8-scholieren de mogelijkheid om kennis te maken met techniek. De leerlingen genieten van deze lessen. Ze mogen aan het eind van dit "Discovery-project"hun ouders laten zien wat ze geleerd hebben.
Catering van 't Hooge
Catering van 't Hooge heeft een Award in ontvangst mogen nemen voor de "Beste Evenementenlocatie van 2017" in regio Noord, als horecapartner van Ijsstadion Thialf. Algemeen directeur Inge van 't Hooge is trots op hun team.
Kaasverwerkingsbedrij Kraats Kaas
Kraats Kaas heeft zich als eerste bedrijf aangemeld voor Hoogeveen on Stage.
Volgens directeur Ton Bosch koopt het bedrijf hier duidelijk mee te maken dat je vanuit het VMBO ook leuke baanzekere beroepen kunt bereiken.
Aanmelden voor Hoogeveen on Stage kan in vier sectoren, Natuur, Handel en Economie, Techniek en Zorg Welzijn en Maatschappij.


bron: Hoogeveensche Courant en Dagblad van het Noorden
Terug naar het nieuwsoverzicht