CHO-leden in het nieuws

1,Leerlingen van RSG Wolfsbos door naar finale Biologie Olympiade 2.Brasserie Fair opent deuren in Klooster 3.Spaarbankhoeve wint Guest Review Award 4.De Westerkim kiest voor nieuwbouw 4.Tamboer bestaat 50 jaar op 23 april Lees meer

CHO-leden in het nieuws

1.Henri Offerein is initiatiefnemer van een 15-holes discgolfbaan in Hoogeveen 2.Alfa-college gaat slopers opleiden en gaat strijden voor de ondernemersaward. 3.De Zorgzaak zet in op technologie voor zelfstandig thuis wonen Lees meer

12 miljoen voor bedrijvigheid

Bedrijven die willen investeren in hun vestiging, willen uitbreiden o0f innovatie kunnen vanaf 1 maart gebruik maken van de bedrijvenregeling "Vierkant voor Werk". Lees meer

Home

Welkom op de site van de Combinatie Hoogeveense Ondernemingen.

Geachte bezoeker,

Met deze site willen wij u informeren over het doel, het ontstaan en de activiteiten van de CHO.

De CHO is een vereniging van ondernemers voor ondernemers en heeft als doel 

- Het verbeteren van de contacten tussen ondernemers onderling en het werken aan een optimale verstandhouding met lokale en regionale overheden, politici, pers en onderwijsinstellingen.
- bereikbaarheid infrastructuur en vervoersbeleid
- veiligheid van bedrijven en bedrijventerreinen
- aansluiting onderwijs met de arbeidsmarkt
- verbeteren imago van industriële en logistieke bedrijvigheid
- versterking van de economische structuur
 
Door het Bestuur worden contacten onderhouden met de verschillende leden, met de Gemeente, de Kamer van Koophandel en andere belangenverenigingen.
Met de Zakenkring vormt de CHO het Hoogeveens Ondernemerscollectief (HOC), middels dit overlegplatform worden de gezamenlijke ondernemersbelangen behartigd.
Het HOC is de strategisch gesprekpartner van de Gemeente Hoogeveen wanneer het gaat om het optimaliseren van het ondernemersklimaat in Hoogeveen.

De site bestaat uit een algemeen en een gesloten deel met informatie welke alleen bestemd is voor de leden d.m.v. een extranet.

 
Secretariaat

mw. T.C.Lugies-Bolhuis
telefoon: 0528 279016
email: info@cho-hoogeveen.nl    
adres: Winde 59 7908 WS Hoogeveen